مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام ... بعد از 5 سال زندگی مشترک ، مدتی بود که به خانمم شک کرده بودم ... با پیگیری که انجام دادم و دسترسی به گوشیش و پرینت مکالمات و پیامکهاش متوجه خیانت ایشان شدم ... حتی متوجه رابطه ی نامشروع س ک س با طرف مقابل .. که این موضوع رو در چتهایی که با اون طرف داشته متوجه شدم ... حال بعد از اینکه در نهایت بهش ثابت کردم که ادله ی محکم در مورد خیانتش دارم، توافق کردیم که به صورت مسالمت آمیز جدا بشیم و من در قبال بخشیدن مهریه از جانب ایشان در جهت حفظ آبروش نزد خانواده ایشان و خودم هیچ موردی رو مطرح نکنم ... با مراجعه به چند دفترخانه جهت انجام تشریفات بخشش مهریه تمامی دفترخانه ها ، پدر ایشان را جهت امضا کردن میخوان ... حال آنکه ما نمیخوایم تا اتمام طلاق توافقی کسی از این موضوع مطلع بشه .... آیا با توجه به بالغ بودن هر دوی ما، راهی جهت انجام امور مربوط به بخشش مهریه بدون حضور پدر ایشان هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

سلام..نیاز به مراجعه به دفترخانه ندارید...مستقیما دادخواست طلاق توافقی به دادگاه بدین ودر جلسه دادگاه خانمتون بیان کنه که مهریه اش را به شما بذل کرده وبعد از صدور حکم طلاق اقدام به اجرای صیغه طلاق توافقی بنمایید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

با راهنمایی وکلا در شهر محل اقامت خود صورتجلسه صحیح مبنی بر سازش جهت اخذ گواهی عدم امکان سازش از دادگاه و ثبت طلاق توافقی تنظیم و امضاء نمایید به نحوی که حقوق شما کاملاً محفوظ باشد و انجام تشریفات طلاق بدون عدول زوجه به سرانجام برسد
با توجه به دستورالعمل های فعلی، این پروسه نسبت به قبل زمان بیشتری نیاز دارد اما چون نتها راهکار شما است در این مدت تا سرانجام با همسر خود مدارا کنید و از مشاجرات بپرهیزید.

اگر امکان دارد از خطاها چشم پوشی کنید و با در نظر گرفتن یک تنبیه مختصر و مؤثر زندگی مشترک خود را حفظ کنید و علت خطا را از بین ببرید
والا احتمال خطا برای سایرین هم قابل تصور است و کسی بر بی خلا بودن آیندگان تضمینی نداده است

پیروز باشید