مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام.
بنده چند وقت پیش ب دندانپزشک مراجعه کردم جهت ترمیم پوسیدگی یک دندان ایشون وقتی عکس گرفتم گفتن دو دندان کناری این دندان پوسیدگی دارن و هر سه دندان بنده رو عصب کشی کرد . بعد چند ماه یکی از دندان ها بشدت درد داشت و وقتی ب پیش متخصص دیگه مراجعه کردم گفتن بدلیل عصب کشی اشتباه ریشه دندان عفونت کرده و من ب متخصص ریشه هم مراجعخ کردم و ابن رو تایید کرد و و عفونت ریشه رو ب مبلغ 2میلیونو 800 رفع کردن بعد رفع عفونت چون دندان بار ریکر تراش خورد و بهش زیادی ازش تخریب شده بود دندان تبدیل ب روکش شد و دندان دیگه هم ب دیلل رفع پوشیدگی اشتبا یاز تراش خورد و ب روکش تبدیل شد.
من شکایت کردم و تقریبا نزدیک ب 12 میلیون هزینه این 3 دندان کردم . نظر کمیسیون پزشکی هم وقتی امد پزشک رو در سه دندان مقصر 100 درصد اعلام کرده بودگفتم بدونم حدودا چقدر دیه تعلق میگیره و هزینه های که برای روکش و رفع عفونت کردم ایا اونهم جداگونه پرداخت میشه بهم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار دیه را کارشناس تعیین میکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند
بله هزینه هایی که کرده اید هم قابل دریافت است