مشاوره حقوقی رایگان - سرقت توسط مامور نیروی انتظامی

سلام
متاسفانه من اعتیاد دارم وتریاک وشیره مصرف میکنم
خلاصه میگم امروز غروب داشتم داخل خودروی خودم مواد مصرف میکردم که یک دفعه سروکله یک ماشین انتظامی با سه سرنشین پیداشد
خلاصه پس از وارسی کیفم توسط اون مامور مقداری شیره وتریاک ازمن گرفت همش به اون دوتای دیگر میگفت ماشینش رو باید ببریم پارکینگ واین مواد رو صورت جلسه کنیم
من به خاطر حفظ آبروم خیلی التماس کردم کاری بامن نداشته باشند که کسی نفهمد
خلاصه بعد ازیک ربع ساعت گفت اگه میخوای ولت کنم بایدپول بدهی ومن که پول نداشتم پیامک موجودی حسابم رو نشونش دادم که دید بیست وپنج هزارتومن بیشترندارم ومثلا دلش به رحم اومدوگفت که کاریت ندارم فقط بشین توماشینت وسریع ازاینجا برو ومن هم باخوشحالی رفتم وقتی رسیدم خونه بعداز گشتن کیفم متوجه شدم که حدود هشت گرم شیره که داشتم رو از کیفم سرقت کرده که پولش حدود نهصد هزار تومن میشد
حالا اگر بخواهم که این کار اون مامور که درجه اش سروان بود رو گزارش بدم یاشکایت کنم ایا راه به جایی میبرم یاخیر درضمن من کارگرم . متشکرم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مامور نبوده اند ودر صورت شکایت خودشما هم به جرم نگهداری مواد مخدر محکوم میشوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از منظر قانون خودتان نیز مجرم و متحمل حبس جزای نقدی خواهید شد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بزرگوار یعنی میخواهید بهای مواد را برگردانند؟
در صورت اقدام شما نیز مجرم هستید هرچند امکان اثبات تقریبا وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر شما خودتان مرتکب جرم شده اید
اگر اطلاعاتی از هویت مامور دارید به 197 گزارش کنید