مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 99 روستایی

سلام
سال 94 برای گرفتن جواز ساخت برای ملک شخصی دارای بنچاق محضری به دهیاری روستا مراجعه کردم به علت کاربری ملک در طرح هادی روستا که سال 84 پایانه حمل و نقل توسط بنیاد گذاشته شده بود حدود 1 سال پیگیر کار های اداری تغییر کاربری شدم تا دهیاری و شورا توافق نامه ای تنظیم کردن و بابت تغییر کاربری 14 میلیون تومن پول گرفتن و گفتن انجام شد و هزینه جواز جداگانه گرفتند و جواز صادر کردند. الان بعد از گذشت حدود 7 سال از ساخت بنا پرونده با تغییر دهیار به کمیسیون ماده 99ارسال شده و تعیین کارشناس شده و میگن سربرگ بنیاد مسکن که تغییر کاربری داده باشه تو پرونده نیست و کارشناس میگه احتمال زیاد رای تخریب بنا صادر میشود من چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

پرونده نیاز به بررسی و مطالعه مستندات داره اما با توجه به موارد مذکور ظاهرا میتوانید دادخواست احراز وقوع تخلف و مطالبه خسارت به طرفیت دهیاری در دیوان عدالت رو مطرح کنید.