مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

با سلام خانم بنده دادخواست مهریه داده در مرحله بدوی به دروغ اعسار از پرداخت هزینه دادرسی داده که قاضی قبول کرده اما من تجدیدنظر خواهی زدم که در مرحله تجدید نظر ادعایش را زیر سوال ببرم چون اموال دارد شامل منزل و طلاجات آیا قاضی در مرحله تجدیدنظر اعسار او را رد میکند؟ ممنون

پاسخ ها :

سيد مصطفي  محمدي

جناب آقای سيد مصطفي محمدي :

سلام..در صورتیکه ادعای شما یا بعبارتی دفاع شما همراه با مدارک ودلایل قانع کننده باشه دادگاه تجدیدنظر میتونه اعسار خانم شما رو رد کنه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

طبق قانون جدید حمایت خانواده، در دعوی مطالبه مهریه اصل بر اعسار زوجه است و دادگاه به جنبه اثباتی اعشار ورود نمی کند و در ضمن حکم محکومیت زوج به پرداخت مهریه راجع به اعسار زوجه نیز اظهارنظر می نماید
خیلی به بحث اعشار زوجه از پرداخت هزینه دادرسی نپردازید
این راهکار شما نیست

پیروز باشید