مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خانم بنده دادخواست مهریه داده محکوم به پرداخت مهریه و هزینه دادرسی شده ام چون به دروغ اعسار داده در حالیکه اموال دارد حالا تجدید نظرخواهی کرده ام که اعسار او را رد کنم چون خانه و طلا دارد آیا تجدید نظر اعسار او را رد میکند؟ ضمنا شاهدانش برادر و پدرش هستند که به دروغ شهادت داده اند آیا میتوان از آنها به خاطر شهادت دروغ شکایت کرد؟ و به چه عنوانی؟

پاسخ ها :

اعتراض به اعسار از هزینه دادرسی مهریه اعسار از هزینه دادرسی مهریه هزینه دادرسی مهریه هزینه دادرسی مهریه