مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در شرایط خاص از کارفرما

من 6 ماه برای شخصی با قول بیمه و قرارداد بدون بستن قرارداد و بیمه کار کردم و بدون علت اخراج شدم برای اثبات این 6 ماه کار و ارائه شکایت به اداره کار پرینت حساب گرفتم و فهمیدم مدیر عامل با کارتی به نام شخص دیگه که اصلا در شرکت وجود خارجی نداشته پول واریز میکرده آیا بازهم من میتونم از مدیر عامل به علت عدم پرداخت حق و حقوق شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمد بنازاده

محمد بنازاده:

با عنایت به قانون کار ،قرداد شفاهی نیز قابلیت استناد دارد و صرف پرداخت حقوق حضرتعالی از کارت شخص غیر از کارفرما علت عدم اثبات آن نمیباشد و شما میتوانید با استفاده از ادله دیگر مثل شهادت شهود ویا قرائن دیگر اثبات کنید که آنجا مشغول به کار بوده اید .

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه بهر طریق ثابت کنی که کار کردی همه مزایا و بیمه و عیدی را میگیری