مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام.من راننده اسنپ هستم حدود 3ماه قبل مسافری سوار کردم بعد از این که به مقصد رسوندم حدود چند ساعت بعد شرکت اسنپ به من زنگ زد و گفت این فرد مدعی شده که 2عدد کیف دستی تو ماشین من جا گذاشته و من به آنها گفتم که چیزی تو ماشین من جا نمونده. الان بعد از گذشت 3 ماه اون فرد رفته از من شکایت کرده و از بازپرسی ناحیه پنج برای من ابلاغیه اومده و منو به تحصیل مال از طریق نامشروع متهم کرده ،به من پنج روز مهلت دادن که برای پاره ای از توضیحات به دادسرا برم و اگر نرم حکم جلب من صادر میشه، میخواستم از شما بپرسم من چی کار بکنم؟ خدمت شما عرض بکنم که یک ماه قبل موقع شستشو ماشین یک عابر بانک به نام این فرد من از داخل ماشینم پیدا کردم که داخل پاکت رمز اون هم وجود داشت من که نمیدونستم برای چه شخصی هستش به عابر بانک مراجعه کردم و دیدم که این کارت غیر فعال شده است و به خدا من هیچ پولی از اون کارت برداشت نکردم ،شاید فکر میکنم دوربین های بانک تصویر من را گرفته و این آقا فکر میکنه که من وسایلشو برداشتم.لطف کنید منو راهنمائی کنید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بایدثابت نمایید بی گناه هستین
اون آقا هم باید ثابت نماید شما برداشتین
در صورت نیاز به وکیل می توانین با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام" در فرض سوال راننده وسایل نقلیه عمومی همچون اتوبوس ، تاکسی ، آژانس مسافربر شخصی و ... باید امین و حافظ جان و مال و آبرو مسافران که ولی نعمت او هستند باشد و نه اینکه به اموال و جان و مال و آبروی مسافران خیانت و تعرض نماید !!! راننده آژانس اینترنتی ، اشتباه فاحشی مرتکب شده که به جای اینکه عابر بانک و رمز آنرا تحویل صاحب آن یا بانک مربوطه نماید به مسافر بخت برگشته خیانت نموده و از کارت بانکی و رمز همراه آن به نفع خود سوء استفاده نموده است و فقط خدا را شکر بدلیل غیر فعال شدن کارت بانکی به هدف شوم خود (برداشت غیرقانونی وجه از حساب بانکی دیگران) نائل نشده است !!! این متهم به هیچ وجه جای گذشت ندارد و می بایست به اشد مجازات محکوم گردد !