مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب ها و خودرویی که وکالتی خریداری شده

سلام و خسته نباشید
یک خانومی به دلیل آزار و اذیت های فراوانی که از شوهرش دیده و در حال حاضر هم اون رو به خونه ی پدری فرستاده قصد به اجرا گذاشتن مهریه ی خودش رو داره. ولی میدونه که شوهرش حتما برای این مسئله هم اذیت خواهد کرد. دو سوال کوتاه:

1-سریعترین و بی سروصداترین راه برای مسدود کردن حساب های بانکی شوهرش چیه؟
2-شوهرش ماشینی رو به صورت وکالتی خریداری کرده، آیا میشه ماشین رو توقیف کرد؟

ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است مشکلات خودشان را به ایشان بسپارید خودشان اقدام کنند

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.از طریق اداره اجرای ثبت.و سوال دوم خیر نمی شود.