مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مرخصی در ایام کارآموزی وکالت

سلام
بنده کارمند اداره با 29 سال خدمت می باشم که در سال 98 موفق به قبولی در آزمون وکالت شدم و با توجه به اینکه کارمند دولت می باشم از سوی کانون اعلام شده تا اردیبشت 99 استعفای خود را به کانون ارائه نمایم با توجه به اینکه یک سال تا زمان بازنشستگی اینجانب باقی مانده است آیا می توانم از مرخصی استحقاقی یکساله که اتمام مرخصی مصادف با بازنشستگی بنده خواهد بود استفاده نمایم و به کانون وکلا ارائه نمایم یا اینکه این امر مغایر با اشتغال به امر کارآموزی وکالت می باشد لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : جهت اطلاع کامل به کانون وکلا مراجعه و پاسخ مدقن و کامل را دریافت نماید تا دیر نشده است