مشاوره حقوقی رایگان - یارانه یک میلیونی اردیبهشت

سلام
امروز 20 فروردین طبق اخباری که منتشر شد مبنی بر گرفتن وام یک میلیون تومانی و سایتی که به اشتباه به عنوان سایت ثبت نام معرفی شده بود
بنده به همراه تعدادی از همکاران در همین سایت رفاهی که درواقع سایت اهدای یارانه بود ثبت نام کردیم و متاسفانه تا اخر هم مراحل رو پیش رفتیم
خواستم ببینم الان چکار باید بکنم
راه حل لغو این موضوع چیه
ما کارمندیم و با حقوق کارمندی به سختی زندگی رو میگذرونیم
الان با این وضعیت واقعا دچار مشکل میشیم...
لطفا یه راه جلو پای ما قرار بدید
خدا خیرتان بده

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام ،نگران نباشید خیلی ها دچار این مسکل شده و اشتباها فرم رو ثبت‌نام کردند، یارانتون قطع نمیشه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطابق پیگیری ها اهدای یارانه بر خلاف انصراف از دریافت در یک مرحله صورت نمیگیرد و اهدا نیاز به تکمیل مراحل دیگر نیز دارد. به احتمال خیلی زیاد سازمان هدف مندی یارانه ها با توجه به حجم زیاد افرادی که اشتباه کردند به این اقدام شما ترتیب اثر نخواهد داد.