مشاوره حقوقی رایگان - مدت سوء پیشینه

با سلام .حقیر 90/11/25 به جرم سیاسی به یکسال زندان و 5 سال تبعید محکوم شدم . 91/11/25 آزاد و به تبعید رفتم. سال 94 مورد عفو رهبری قرار گرفتم و آزاد شدم. آیا هنوز عدم سوء سابقه دارم یا خیر. ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

استعلام بفرمایید و چنانچه مراتب سابقه در سجل کیفری ثبت شده است تقاضای رفع اثر بفرمایید
به مراتب مشاهده شده که سجل کیفری با مقررات قانونی همخوانی ندارد