مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

باسلام خدمت دوستان بنده یک مغازه به مدت یک سال اجاره نمودم و از این مغازه فقط دو ماه استفاده نمودم و الان قرارداد بنده تمام شده و از حدود ده ماه قبل به صاحب مغازه اعلام کرده بودم که مغازه رو تخلیه نموده ام ولی تاکنون پول پیش من را پس نداده و میگوید اجاره برود تا پول شمارو بدهم مبلغ پول رهن مغازه سی و پنج میلیون تومان است بهترین راه و شکایت برای زودتر رسیدن به پول پیش مغازه ام چه راهی است ممنون هنوز مغازه در اختیار من است و من اعلام کرده ام تا پول منو کامل ندید مغازه رو نمیدهم و مغازه ده ماه است که تخلیه است لطفا راهنمایی شود چه شکایتی بکنم ممنون(ایا می توانم الان که قرارداد یکساله تمام شده پس این هرچند روز بگذرد ضرر زیان بگیرم صاحب مغازه نیز برای دیر کرد تخلیه مغازه برای نفع خودشان روزی پانصد هزار تومان ضرر زیان تعیین کرده اند برای بنده چگونه محاسبه میشود بنده که طبق قرار داد مغازه رو تخلیه و از قبل هم اعلام کرده بودم. بازم ممنون

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

با مراجعه به محاكم دادگستري مطالبه وجه بدهيد و قبلا به وكيل دادگستري مراجعه حضوري كنيد و قرارداد خود را ارائه كنيد

پرسشگر :

ممنون ایا پس از اینکه هنوز مغازه در اختیار من هست تا پول منو بدهند میتوانم هم به شکایت خود برسم وهم در مغازه کار کنم

پرسشگر :

لطفا بیشتر راهنمایی کنید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بهترین روش در حل اختلاف روابط مؤجر و مستأجر بدواً مصالحه از طریق مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره و در غیر اینصورت از طریق ریش سپیدان محل کسب یا اماکن استیجاری است . ورود به پروسه طرح دعوی زمان بر و هزینه بر است و به نفع مستأجر قطعاً نیست مگر موضوع اختلافی با بن بست کامل مواجه شده باشد .