مشاوره حقوقی رایگان - قفل زدن مالک به منزل اجاره ای

سلام بنده مستاجر و پدر زنم موجر بوده منزل رو اجاره کردم 15 ماهی 300 یه اجاره نامه دستی هم نوشتیم یکسالش که گذشت گفت غریبه که نیستی بشین حالا ما هم نشستیم یه خورده به مشکل خوردیم برج 5 اومد قفل و عوض کرد و درب آکاردیونی نصب کرد کل لوازم منم تو خونه موند اصلا سراغش نرفتم که خودشون خجالت بکشن رفت شورا حل اختلاف درخواست تخلیه کرد شورا هم منو خواست گفتم در قفله از کجا تخلیه کنم توجهی نکرد فقط حکم بر تخلیه داد الان 6ماهه حکم رو نبرده اجرای احکامم حتی
میخواستم بدونم باتوجه به سر اومدن مدت اجاره و تحت تصرف بودن خونه دست من میتونم شکایت کیفری ازشون کنم؟ با چه حکمی حق داشته قفل رو عوض کنه خونه منو با لوازم تصرف کنه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.موجر حق این عمل را نداشته ومیتوانید تامین دلیل کنیدو سپس شکایت کنید.

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام اگر بتوانید ثابت کنیدکه بصورت شفاهی قرارداد اجاره روباشما تمدیدکرده است میتوانیدشکایت مزاحمت و ممانعت از حق بکنید.موفق باشید