مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انجام تعهد بکارگیری مصالح غیر استاندارد ....

سلام خسته نباشید
با عرض معذرت خواهی
من با یه بنده خدایی قرارداد داشتم که ایشون متعهد به ساخت یک باب منزل مسکونی با شرایط خاص شده اند و مدت زمان شروع تا پایان قرارداد 50 روز بود و از آنجایی که ایشان طبق قرارداد کار را تحویل ندادن و 4ماه دیرکرد دارن از تاریخ پایان قرارداد
بعد از اون مصالح بکار رفته در ساختمان استاندارد کافی ندارند و سرامیک از نوع درجه 3 بکار برده است
الآن من میتونم چگونه خسارت تاخیر در اجرای تعهد
و خسارت بکارگیری مصالح غیر استاندارد را طلب نمایم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس گزارم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.طبق قرارداد و تقاضای کارشناسی میتوانید اقدام کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید به دادگاه محل وقوع ملک دادخواست برای خسارات تقدیم نمایید.......... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید.