مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و مطالبه مهریه و طلاق

سلام. من عقد هستم و بدلیل شکی که به شوهرم کردم، پارتی پیدا کردم تونستم پرینت تماسای شوهرم رو دربیارم و فهمیدم با خانم مطلقه ای که قبل من باهاشون دوست بوده و همسایشونه هنوز تماس دارن، از اونجایی که نمیتونم گوشیشو بگیرم و مدرک جور کنم و از اونجایی دادگاه کمتر دستور به پرینت پیامک میده و همسرم هم بیشتر توی واتس با این خانم در ارتباطه میدونم خیانتشو نمیتونم اثبات کنم، من رابطه از مقعد باهاش داشتم آیا میتونم حق حبس بگیرم ؟ و همسرم سرباز هستن و هیچ مالی ندارن برای پرداخت پیش قسط مهریه (با حساب نصف مهریه میشه 110سکه)، زندانی میشن؟ و تاحالا چندبار گفتن که با اون خانم فرار میکنم تو هم نمیتونی مهریه رو بگیری من چجوری میتونم از فرارش جلوگیری کنم چون بفهمه من مهریه رو اجرا گذاشتم حتما فرار میکنه چون سابقه فرار از خدمت هم دارن و اون خانم از لحاظ مالی ایشون رو ساپورت میکنه، من میخوام مهرمو ازش بگیرم و طلاق بگیرم

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام
1. اثبات خیانت همسرتان بسیار سخت است مگر اقرار کنند.
2.رابطه از دبر ( مقعد ) تمکین محسوب میشه و حق حبس شما زائل می‌شود.
3.بابت مهریه ابتدا باید از طریق ثبت اسناد اقدام کنید اگر تاریخ نشد از طریق دادگاه اقدام و در نهایت پس از تقسیط ، در صورت عدم پرداخت ، جلب به استناد ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی صادر میشود.
4. میتونید قرار عدم خروج از کشور بگیرید

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

سلام ، کدوم شهرستان هستید ؟