مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

درود بر شما.
ارث پدر بزرگ من در شهرستان سرقفلی 3دهنه مغازه بود که به پدرم و برادران و خواهرانش رسیده بود. بعد از چند سال از اینکه پدر بزرگم فوت کرده بود. یکی از عموهایم به همراه مادربزرگم که ایشان هم الان فوت شدن رفته بودن با مالک یه توافق کرده بودند. و یه بیعانه ای از اون توافق گرفته بودند و کلید مغازه هارو بدون اینکه پدر و بقیه عموهای من بدونن به مالک داده بودند. مالک هم الان چند سالی است داره از مغازه ها استفاده میکنه.
ایا الان بعد اون توافق که فقط به امضای مادربزرگ و عموی کوچکم بوده و فقط یه بیعانه گرفته شده بوده، میشه کاری کرد و که حقمون رو از مالک بگیریم؟

پاسخ ها :

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

سلام . بله اگه وکالتی به ایشان از جانب سایر ورثه داده نشده باشد ،عمل ایشان تنها نسبت به سهم الارث خودش نافذ بوده و و پدر شما و بقیه میتوانند با طرح دعوی حقوقی مناسب استیفا حق نماییند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

درود شما می توانید در این خصوص به دادگاه محل وقوع ملک دادخواست دهید.......... در صورت نیاز به مشاوره و تنظیم دادخواست تماس بگیرید