مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی

سلام، پدرم در سال 1368 سرقفلی مغازه ای را خرید. که با فوت ایشان در سال 1387 به وراث رسید. بعد از توافق با وراث، به بنده رسید. با حضور در محضر، وکالتنامه محضری و مبایعه نامه دستی با امضا و اثر انگشت تمام وراث و شهود (یکی از شهود وارث متوفی تازه در گذشته میباشد) تنظیم شد. اما بنده به دلایلی هنوز به نام خودم منتقل نکرده‌ام. چند روز قبل یکی از وراث فوت نمود. آیا حضور وراث در محضر لازم است؟ در صورت عدم حضور آنان بنده چه اقداماتی را باید انجام دهم؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

البته سرقفلی خرید نیست حق تقدم اجاره است برای انتقال رسمی لازم است