مشاوره حقوقی رایگان - تلف کردن سفته

باسلام
بنده ضامن وام ازدواج 180 میلیونی یک خانمی شدم و قرارداد نوشتیم و سفته هم گرفتم بعد از واریز وجه وام مبلغ صد و سی میلیون به حساب من واریز و کلیه اقساط هم بامن باشهد در کلیه مراحل همسرش هم بود بعد از واریز مبلغ خانم وهمسرش چند بار بامن قرار گذاشتن تا پول را وریز کنند اما خلف وعده کردند تا این که یک روز همسر خانم به من گفت ساعت 10 جلو بانک باش تا پول را واریز کنم مدارک هم بیار منم رفتم بانک و اون هم اومد بعد به من گفت پول راریختم بانک و رفتیم بانک و خیلی عادی فیش پرکرد و از من شماره شبا گرفت و فیش ها رو امضا کرد به من گفت مدارک بده نگاه کنم مدارک رو گرفت نگاه کرد داد به من و دوباره فیش بانکی رو چک کرد و گفت مدارک رو بده سفته ها رو باقرارداد چک کنم وقتی سفته و مدارک رو دادم سفته هاو مدارک رو پاره کرد و گذاشت جیبش وگفت من تو رو نمیشناسم تو باهمسرم رابطه داشتی از دستت شکایت میکنم بعدش من رو غافلگیر کرد برد بیرون بانک کت کاری و تهدید و.. متواری شد ودوربین های بانک هم ثبت کردند
الان به جرم کلاهبرداری و ضرب و جرح عمدی شکایت کردم در خصوص ضرب وجرح عمدی قرار جلب دادرسی و برای کلاهبرداری منع تعقیب صادر شده و گفته باید حقوقی پیگیری کنید و پرونده در دادگاه کیفری هست و من برای کلاهبرداری اعتراض زدم و دو ماه دیگر دادگاه وقت رسیدگی است
باتوجه به موارد بالا لطفا راهنمایی فرمایید آیا جرم کلاهبرداری محقق شده؟ و دوم این که من در روز رسیدگی میتوانم به جرم توهین و اتلاف سفته و مدارک شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تحقق جرم کلاهبرداری شرایط خاصی لازم است
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است