مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد

سلام وقت بخیر طرف بنده به خاطر فروش ماشین غیر به 350 میلیون محکوم شده اعتراض داده و به خاطر هزینه اعتراض اعسار داده که رد شده در تجدید نظر و پرونده به شعبه حقوقی برگشته و این پیام اومده
در تاریخ 1402/11/04 وقت نظارت به لحاظ صدور تصميم نهايي ، ابطال شد. تجدید و برای تاریخ 1402/11/10 تعیین گردید

پاسخ ها :

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام.
وقت نظارت مربوط به اقدامات مدیر دفتر شعبه هست
اگر لازم باشه از طرف شما اقدامی انجام بشه بهتون ابلاغ میشه
با این حال اگر تا 20 بهمن ابلاغی نشد میتونید جهت پیگیری حضورا به شعبه مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقت نظارت وقتیست که قاضی به دلیل شلوغی پرونده ها میتواند تعیین نماید تا اینکه وقت خالی جهت رسیدگی به پرونده تعیین گردد. لذا قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وقت نظارت مربوط به دادگاه است و مهلت برای تکمیل تحقیقات و صدور حکم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقت نظارت از امورات اداری مربوط به شعبه است