مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام پدر من و برادرش سال 1365 سه شعیر زمین کشاورزی خریدند که سهم هر کدام یک و نیم شعیر بودند این زمینها در سه جا قرار دارند و هر جا سه شعیر هستند که عموی من در جا سه شعیر با آب می فروشد و به جای سهم پدر در جای دیگر سه شعیر را زبانی واگذار نموده به پدرم و بعد عموی کلیه سهم خود را می فروشد الان خریدار بعد سی سال آمده می گوید که شما مقدار زمین بیشتری گرفتید و عموی من فوت کرده ما باید چه کار کنیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خریدارهرادعایی دارد باید علیه وراث عمو باشدوبه وراث عمو مراجعه کند,نه شما.شما درمقابل خریدارزمین عموهیچ مسولیتی ندارید.