مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی

سلام و عرض ادب
صاحب خونم هفت میلیون از پول پیش رو بابت خسارت نگه داشته بود و من شکایت کردم تو حل اختلاف رضایت دارم چهار میلیون به من پرداخت کند و تو حل اختلاف توافق شد (رای نهایی) تا آخر دی ماه پرداخت کند ولی هنوز پرداخت نکرده باید چی کار کنم؟ آیا میتونم هزینه دادرسی رو بگیرم چون تو رای چیزی در مورد پرداختش ننوشتند؟

پاسخ ها :

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام.
اگر توافق کردید گزارش اصلاحی صادر شده
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه نسبت به گزارش اصلاحی انجام بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در شورا سازش نامه و گزارش اصلاحی تنظیم شده باشد بر اساس ان باید به تعهدات عمل گردد
و در صورت عدم اجرای تعهدات ، شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به توافقات دارد
قانونا برای درخواست هزینه دادرسی باید دادخواست تنظیم شود