مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد کار

باسلام بنده برای یک همشهری کار کناف و رنگ کاری و ضد زنگ درب پنجره انجام دادم بعد گذشت مدتی از کار که آخرش بود گفت من این طرح رو نمیخواهم در حالی که ما آماده کرده بودیم والان قریب به یک سال است هرجور باهاش صحبت میکنیم هیچ پولی به ما نمیدهد و میگه کارم رو خراب کردید اعصاب خراب شده و بنده برای این که همشهری بود قرارداد ننوشتم ولی شاگردم که کار میکرد شاهد بوده و الان هیچ جوابی نمیدهد و هر کسی از سمت من میره میگه آقا یک مقدارش رو‌ نده ولی حساب این بنده خدا 17میلیون هست و 2تومنش رو‌ نده تمومش کن بره بعد یارو برداشته رو کار ما هم با گچ طرح زده به نظرتون بنده چی کار کنم به پولم برسم و راه حل هاش رو به من بگید؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست به طرفیت طرف مقابل مبنی بر مطالبه وجه به استناد انجام کناف و خسارت تاخیر تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق کارشناس اجرت کار خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید با توجه به شروط شفاهی فی ما بین دادخواست مناسب اقامه نمایید
و باید ادعای شما اثبات گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادخواست دریافت اجرت المثل انجام تعهد رو بدین، اگر فاکتور دارین که به ایشون دادید و رسید تحویل و شهود را معرفی نمایید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام می توانید با نظر کارشناسی اجرا المثل کارتان را دریافت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به شفاهی بودن شروط بدوا باید وجود آن اثبات شود
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا موضوع را برسی کنم