مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط پدر

سلام خسته نباشید پدرم هر روز مادرم رو بی دلیل کتک میزند و حتی بچه ها رو بی هیچ دلیلی کتک میزند و فحش های رکیک میدهد و جلوی درس خوندن مارو گرفت و حتی کار کردن ما نمیدونیم باید چی کار کنیم؟ لطفا بهمون یک راهکار بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وفت بخیر از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

شما باید مادرتون رو راضی کنید و با همدیگه شرایطی فراهم کنید که بتونید زندگی مستقل داشته باشید، اگر مادر همکاری نمیکنه باید مجبورش کنید به هر روشی...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
به اتفاق به مشاوره بروید....
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید...