مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی تجدید نظر

سلام خسته نباشید من 10 ماه پیش دادگاه بدوی رای گرفتم ولی تجدید نظر رد کرد من تعهد محضری دارم مدارک برای شکایت از قاضی که رای شایسته نداده دارم فقط به رای تجدید نظر اعتراض نکردم الان بعد 10 ماه میتونم از قاضی تجدید نظر شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

در صورت داشتن مدارک کافی می‌توانید از قاضی در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید.