مشاوره حقوقی رایگان - اناطه

با سلام
منظور از اناطه پرونده یعنی چی؟
ممنون

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

با سلام.قرار اناطه وقتی است که در خلال یک پرونده حقوقی مثلا دادخواست مطالبه وجه چک،طرف مقابل ادعای جعلی بودن محتویات چک کند.دادگاه قرار اناطه صادر میکند تا مدعی جعل در دادگاه کیفری تشکیل پرونده بدهد و بعد هز اثبات جعل یا هر حکمی که صادرشد در پرونده حقوقی موثر هست.

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

در صورتيكه رسيدگي امري حقوقي منوط به تعيين تعيين در پرونده كيفري باشد پرونده مذكور مسكوت ميماند تا حكم كيفري صادر گردد
به اين موارد كه پرونده تا تعيين تكليف مسكوت مانده أناطه ميگويند