مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دوباره از متهم

سلام
از کارفرما در اداره کار شکایت کردم و خواهان برگشت به کار شدم ولی کارفرما در جلسه اداره کار درخواست اناطه داده و از من شکایت کرده و من رو متهم کرده به جعل مهر و امضا در دادگاه کیفری
اداره کار هم درخواست اناطه رو قبول کرده تا تکلیف پرونده شکایت در دادگاه کیفری روشن بشه
دادگاه تشکیل شده و قاضی محترم حق رو به من داده و قرار منع تقیب صادر کرده و بنده تبرئه شدم و رای به علت عدم اعتراض کارفرما قطعی شده است
بنده همین رای قطعی قرار منع تعقیب را به اداره کار بردم و دوباره پرونده اداره کار رو در جریان انداختم
ولی کارفرما با اینکه میدونست بنده تبرئه شدم دوباره بر علیه من شکایت ثبت کرده این دفعه بعنوان مطلع مبنی بر جعل امضا و مهر. دقیقا عین اتهامی که در بالا عرض کردم تا دوباره جلوی رای اداره کار رو بگیره
سوال بنده این هست
آیا من که از یک اتهام تبرئه شدم دوبار کارفرما میتواند دقیقا همون اتهام رو به من بزند و شکایت دوباره انجام دهد بعنوان مطلع؟
و اینکه آیا اداره کار میتواند دوباره درخواست اناطه آنها رو قبول کند؟ و دوباره جلسه رو به تعویق بیاندازد؟

ممنون از راهنمایی های شما عزیران

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر اعتبار امر مختومه دارد به اداره کار اعلام کنید قصد کارفرما اطاله رسیدگیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اعتبار امر مختومه دارد. مورد قبول اداره کار نخواهد بود