مشاوره حقوقی رایگان - قرار اناطه برای پرونده تمکین

سلام خسته نباشید
بنده (زوجه)وهمسرم در منزل پدری بنده سکونت داشتیم همسرم سر اختلافات پیش آمده بنده را به مدت دو ماه بلاتکلیف رها کردن
و بنده از ایشون شکایت حقوقی نفقه و شکایت کیفری ترک انفاق کردم که جلسه اول برای صلح وسازش حضور پیدا نکردند جلسه بعدی هم در دادیاری حاضر نشدن و حکم به جلب دادرسی ایشون صادر شد
بعد از این که پرونده ترک انفاق به دادگاه رفت
شوهرم دادخواست الزام به تمکین داد
و برای پرونده حقوقی نفقه که حکم پرداخت نفقه اومد شوهرم اعتراض زد

میخواستم ببینم الان من میتونم‌برای پرونده تمکین درخواست اناطه بدهم
تا اول شکایت ترک انفاقم مشخص بشود
بعد پرونده تمکین رسیدگی بشود؟

پاسخ ها :

درخواست اناطه اناطه پرونده تمکین ترک انفاق تمکین