مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از دیه همسر

سلام.سوال مردی متاهل به قتل رسیده که دارای همسر و دو فرزند (صغیر) و خواهر و برادر و مادر میباشد
1. آیا همسر آن می‌تواند مهریه خود را از دیه مرحوم دریافت کند؟ با این نظر که مهریه زن حتی بیشتر از مبلغ دیه هست.
2.پس تکلیف بقیه ورثه و فرزندان آن مرحوم چی میشود؟
آیا به اونا چیزی تعلق میگیرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پاسخ سوالات امتحانی خود کتب حقوقی را مطالعه کنید.
به نظر بنده دیه متعلق به وی دم است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

1.بله
2.ترکه ای باقی نمی‌ماند تا به وراث چیزی برسد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که زوجه مهریه خود را به اجرا بگذارد مهریه او از دیون ممتاز بوده و دیه وصولی حتی اگر چندین برابر اصل باشد ابتدا برای پرداخت بدهی زوجه صورت می‌گیرد و این قانون است