مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم توسط خواهان

سلام و عرض ادب . مدت 3 ماه است که از حکم قطعی دادگاه تجدید نظر گذشته ولی ابلاغ نگردیده است و به گفته مسئول ابلاغ خواهان بابت دریافت خسارت شماره حساب نیز ارائه داده ولی باز از اجرای حکم و ابلاغ آن به خوانده طفره میروند وخوانده مراجعه و درخواست پرداخت خسارت به حساب دادگاه را نموده ولی قبول نمیکنند و میگویند برو با خواهان مصالحه کن. خوانده ( محکوم) باید چه کار کند تا از این وضعیت خلاص شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ از تکالیف محکمه است در صورت عدم ابلاغ تخلف انجام گرفته است