مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه پیگیری شکایت مطروحه

سلام
مهلت حضور :ظرف مهلت 3روزپس ازابلاغ ازساعت 8الی 11به جزء روزهای پنج شنبه دراین شعبه حاضر شوید نتیجه عدم حضور بلادلیل بودن شکایت تلقی خواهد شد.. به همراه داشتن کارت ملی الزامی می باشد نوع علت حضور : پيگيري شكايت مطروحه
دعوي ...به طرفيت مبني بر تحصيل مال مسروقه و سرقت مستوجب تعزير
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اين صورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.
معنی این چی هست من با کسی مشکل ندارم ولی این برای من آمده است.

پاسخ ها :

معین صفائی قمی

جناب آقای معین صفائی قمی :

شاید قبلا از کسی به اتهام سرقت شکایت کردین اخیرا متهم رو پیدا کردن اگه دور نیست در جلسه شرکت کنید