مشاوره حقوقی رایگان - اطلاعات تغییر یافته ثنا

وقت بخیر. بنده از شخصی شاکی هستم ایشون مسیجی مبنی بر قبول کردن جرمشون به بنده ارسال کرده بودن میخوام در دادگاه مطرحش کنم اما مسیجی که داده بودن به سیمکارت بنده به نام خودم نبوده ولی سیمکارت هنوزم دست خودمه حتی با همون شماره بابت پرونده در ثنا ثبت نام کرده بودم ولی بعدا اطلاعات ثنا رو تغییر دادم که شامل این شماره هم میشد. میخوام بدونم ایا در سیستم ثنا تغییرات و اطلاعات قبلی ثبت میشه؟ که مطرح کنم مسیج اقرار به جرمشون رو دارم ولی خط به نامم نیست اما با همون خط حتی قبلا ثنا داشتم؟ کمکی میکنه؟ چون کاملا اقرار کرده بودن تو اون پیامک. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی عباسی

جناب آقای مصطفی عباسی :

مخاطب گرامی محتوای پیامک یاد شده هنوز هم قابل استناد است و تعلق مالکیت سیم کارت به شخص دیگر تاثیری در وضعیت ایجاد نمیکند.