مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

باسلام و احترام. در قرارداد دستی وکیل عادی پدر و عموهایم متعهد شد ظرف یکسال (84) مقدار 70000 زمین سنددار را که دولت موات اعلام نموده و با ابطال انها سند به نام دولت صادر شده را برگرداند و سند تفکیکی بگیرد و 25درصد عین زمین را حق الزحمه بردارد ولی نشد. بعد از یکسال وکالت از انها گرفته تا ادامه دهد و به مرحله دریافت حکم مبنی بر ابطال اسناد گرفت که پدرم و یکی از عموهایم فوت کردند ولی ورثه با اطلاع دادن به وی و عزل او، ایشان را از ادامه کار بازداشته ایم و کار زمینها با دولت به توافق رسید و قرار شد سندها ابطال نشوند و 10000 متر زمین بجایش به ما بدهند.
حال ایشان با طرح دادخوست روی قرارداد یکساله و وکالتنامه بلاعزل که دارند ما را ملزم به انتقال 25 درصد سهم خود کرده اند. چون در متن وکالتنامه فقط مقدار سهم خودش را ذکر کرده است.
حال سوال اینکه ایشان تعهد خود را کامل نکرده اند. ایا شکایت ایشان وارد است؟ ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون. دادخواست داده اند ولی سوال این است ایا دادخواست وارد است یا خیر؟