مشاوره حقوقی رایگان - بخشش نفقه

من یک بار عدم تمکین زدم وشعبه حل اختلاف همسرم رو خواست به دادگاه ولی همسر قبول نکرد برگردد سرزندگیمون وخودش درحضورحل اختلاف از نفقه خودش درحضور دادگاه نوشت بی قید و شرط از نفقه ام گذشتم ولی چندروز بعد رفت شعبه دوم حل اختلاف ازدوباره درخواست نفقه کرد وحالا جلب من رو بابت نفقه داره توچندروز دیگر میگیرد من هم دادنامه وابلاغیه اجراییه شعبه 4روکه مبنی بر گذشت نفقه به شعبه دوم نشون میدم قبول نمیکنند و میگن زن حتی نیاد به زندگیش نفقه تعلق میگیرد حالا نمیدونم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شما دادخواست الزام به تمکین بدهید واثبات کنید که تمکین نکرده

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام احتمالا بابت نفقه معوقه اعلام رضایت کردن ، باید صورتمجلس و رای دادگاه ملاحظه گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام اعلام گذشت ایشان نسبت به نفقه معوقه و ایشان معتبر است نه نسبت به نفقه ای که بعداً برای ایشان موجبات آن برقرار میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی نسبت به أخذ حکم الزام به تمکین اقدام نمائید تا نهایتاً با صدور اجرائیه و صدور گواهی قطعیت، زوجه از نفقه محروم شود.