مشاوره حقوقی رایگان - خدمت سربازی

سلام وقتتون بخیر بنده از ترم 3 کارشناسی دچار حملات پانیک و افسردگی شدم و 5 سال هست که تحت نظر روانپزشک هستم و هر ماه پیش دکتر میرم .
من به خاطر شرایط کرونا تونستم مدرک کارشناسی رو بگیرم و همین مسئله باعث شده که برای معافیت میگن چون لیسانس داری معاف کامل نمیشی .
میخاستم ببینم شرایط چجوری هست ؟ آیا قانونی هست که بتونم استفاده کنم برای معافیت ؟ چون واقعا نمیتونم سربازی بروم :((

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید پرونده پزشکی شما مطالعه شود احتمال معافیت هست

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بستگی به کمیسیون پزشکی دارد ارتباطی به تحصیلات ندارد