مشاوره حقوقی رایگان - سربازی

باسلام،بنده برادری دارم که هم اکنون 22 سالشه و تا مقطع کاردانی تحصیل داشته قبلا یه تصادفی داشت که باعث شکستگی قسمت ران پاش شد و اکنون بعد ازگذشت چند سال پلاتین داره اون قسمت شکستگی و تا کنون به بهانه های مختلف اقدامی نکرده برای سربازی و متاسفانه ما شک داریم که مصرف به مواد داشته باشه چه کاری باید انجام بدیم برای فرستادن به سربازی ؟چطور میتونیم گزارش بدیم ایا پلاتین باعث معافیت میشه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد بررسي شود و نظر كميسيون پزشكي شرط است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دفترچه اماده به خدمت از پلیس بعلاوه ده بگیرید بعد قسمت معتفیت پزشکی را پرکنید و ارسال کنید اگر مستحق معافیت پزشکی باشد معاف می شود و اگر نشد برود در محل خدمت سربازی مجددا درخواست تعیین تکلیف خدمتی بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست معافیت پزشکی را مطرح نمایید و بیماری در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد