مشاوره حقوقی رایگان - درباره رای تجدید نظر

با سلام یک بار برای حق اعتراض برای مهریه اعتراض کردم و جوابش اومد میخواهم بدانم که الان سکه گران شده میتوانم اعتراض کنم اعتراضم بخاطر سکه پیش که باید بگرن یک بار چهار عدد بود که اعتراض کردم دادگاه تجدید نظر چهار عدد را به سه عدد تغییر داد ولی هنوز چیزی ندادم یعنی طرف مقابل پیگیری نکرد ایا میتوانم دوباره برای این سه عدد با گران شدن سکه اعتراض بدهم ممنونم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام معمولا پیش قسط تغییری نمیکنه البته کاملا بستگی به نظر دادگاه داره. برای تعدیل اقساط شانس بیشتری دارید