مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن

شخصی با 11 فرزند که حدودا 80سال سن بیسواد و کم شنوا که دو فرزند پسر او از پدر وکالت زمین و خانه میگیرند که با سه شاهد از هم دهاتی ها که آنها هم بیسواد می‌باشند از برادر و خواهران بزرگتر خود در آن وکالت نامه امضا ندارند و بعداز 20 روز زمین و خانه همه رو به نام خود میزنند و سند میگیرند و بعد از سه سال پدر فوت میکند و به وراث چیزی نمیدهند و میگن به ما فروخته و پولی رد و بدل نشده است. آیا سند دفترخانه ابطال میشود یا نه و زمین های برمیگردند؟ ممنون که جوابمو بدین،،

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت نامه دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پول ندادن مانع از انتقال مالکیت نیست در صورتی که سند رسمی دارند مطابق ماده 22 قانون ثبت اسناد املاک کشور مالک هستند مگر احراز دلیلی بر خلاف آن