مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به ارتش پس از اخراج

با عرض سلام خدمت دیوان عالی
اینجانب در اسفند سال 1386 به صورت پیمانی استخدام ارتش شده و دوره کمک بهیاری گذراندم و سپس در بیمارستان ستاد مشترک مشغول به کار شدم پس از 6سال و چند ماه و پس از اینکه پیمانی تمام شده و استخدام رسمی شدم به دلایل مشکلات خانوادگی و طلاق غیبت و پس از دادگاهی و ادامه غیبت منجر به اخراج اینجانب شد تاریخ اخراج اینجانب 94/3/25 می‌باشد که البته بنده در تاریخ 95/6/10 دادگاهی شده و جریمه پرداخت کردم ولی چون دوباره بازنگشتم به محل خدمت اخراج شدم ولی در حال حاضر تسویه نکرده ام. حال با توجه به برطرف شدن مشکلات و همچنین داشتن مدرک پرستاری (تحصیلات لیسانس) و نیاز سازمان میتوانم به خدمت بازگردم. بنده با توجه به سابقه کاری و علاقه به خدمت در ارتش مایلم با هر شرطی بازگردم. لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت امکان از چه طریقی میتوانم اقدام کنم و آیا نیاز است وکیل بگیرم؟ همچنین بنده سال 97 از طریق اداری اقدام کردم و موافق بودن تا پنج سال میشه برگشت ولی گفتند چون در زمان استخدام نیروی تخصصی نبودی نمیشه؟!

پاسخ ها :

بازگشت به کار ارتش پس از اخراج بازگشت به خدمت ارتش بازگشت به کار ارتش