مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی با کارتن اما بدون انتقال مالکیت

با سلام و خسته نباشید. من گوشیم رو برای فروش گذاشته بودم و فردی به عنوان خریدار اومد و متاسفانه گوشی رو با کارتن برد اما انتقال مالکیتش رو خط خودمه ایا میتونم شکایت و ثابت کنم ضمن اینکه نتیجه ردیابی مثبت شده و سواله دیگه اینکه بعد از اعلام نتیجه ردیابی حداکثر چند روز مهلت دارم به مراجع قضایی برم و شکایت کنم؟ چون الان در مسافرت هستم و اگر از حداکثر مهلت بگذرد روند چگونه است؟ ممنون و تشکر

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
بله شما ضمن طرح شکایت با ارائه شهود می‌توانید ثابت کنید