مشاوره حقوقی رایگان - سرقتی

با عرض سلام خسته نباشید ببخشد من نزدیک به 2ماه پیش گوشی م را در تاکسی جا گذاشتم و مسافر برداشت و من استعلام سرقتی زدم ولی برام پیام نیومد ولی در سایت همتا نوشته نتیجه مثبت کالا و الان میتونم با اون هم به کلانتری برم و درخواست شکایت بدم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شکایت می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی مراجعه نماییداعلام سرقت از طریق پلیس محترم آگاهی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت ثبت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح دعوی کنید