مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب مسدود شده بابت چک

با سلام و احترام

بابت چک برگشتی اجرای احکام شورا حل اختلاف حکم داده حساب بانکی من که موجودی داشته مسدود کردند
البته در حکم آمده مبلغ به حساب شماره فلان خواهان واریز شود
حالا به نظر شما حساب نصف مبلغ رو دارد این رو برداشت میکنند یا نه باید طلب کامل باشد؟

و آیا شاکی می‌تواند این مبلغ رو بگیرد و چک من را تحویل بدهد

و مطلب بعد آیا با وجود نصف موجودی و مسدودی حساب میتوانند حکم جلب بگیرند یا خیر؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بایستی تمام محکوم به اخذ شود تا محکوم له رضایت دهد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله نسبت به مابقی طلب که درحساب شماموجودنیست می‌تواند حکم جلب بگیرد