مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام
میشه لطفا بفرمایید که وقتی چک صیاد برگشت میخوره و حساب بعد از 48 ساعت مسدود میشه و باز هم اگر حساب فعالیت داشته باشد روز بعد هم مسدود میشه این روند تا کی ادامه دارد؟ از چه طریقی این کار انجام میشه؟ شعبه 9946 اداره حقوقی بانک هر زمان میتواند اقدام نماید؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک برگشت بخوره تمام حساب‌های بانکی صادر کننده چک مسدود می شود.
حضورا می توانید از طریق شعبه بانک موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشخصا نمیتوان زمان معینی را عنوان کرد و بایستی از طریق شعبه مربوطه پیگیری شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این مورد را ا سرپرستی بانک در مرکز استان پیگیری کنید رویه ها و سیاست بانکی متفاوت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چک برگشت بخورد همه حسابهای صادر کننده آن مسدود می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان مشخصی ندارد ، در صورت برگشت خوردن چک تمام حساب های صادر کننده مسدود می شود که برای کسب اطلاعات دقیق باید از طریق بانک موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

روند بانکها با هم متفاوت است از سرپرستی بانک‌ پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

طبق قانون جدید وقتی چک های صیادی برگشت میخورند تمامی حساب های متعلق به صادرکننده چک در تمامی بانک های ایران مسدود می گردند و وجوه واریزی به آن مستقیما بابت بدهی آن شخص توقیف میشود و قابل برداشت نیست �‌توانید از طریق سرپرستی حقوقی بانک موضوع پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

برای رفع مسدودی باید از طریق بانک رفع سو انجام شود.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تا زمان صدور دستور‌قضایی‌رفع مسدودی

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
موضوع را مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مادامیکه وجه چک پرداخت نشه این رویه تا مبلغ چک ادامه خواهد داشت از طریق بانک مرکزی انجام میشه به محض برگشت چک تمامی حسابهای شما در تمامی بانکها به اندازه مبلغ چک توقیف میشه.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد

بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا زمانی که مبلغ چک تامین گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق قانون جدید کسری چک از تمام حساب های دیگر شخص تامین می شود .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به محض مسدودی تا شرایط رفع مسدودی فراهم نشود، ادامه پیدا میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رویه ها و سیاست بانکی متفاوت است از شعبه سرپرستی همان بانک بپرسید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، تا وصول کلیه وجه چک به همین روال می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند از ارگان مربوطه پیگیر شوید