مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از ساخت و ساز توسط همسایه

جلوگیری از رفت و آمد گوسفندانم از زیر زمین کشاورزی خودم که هیچ گونه ربطی هم به طرف مقابلم که معلم هم نیز هست ندارد و ادعا میکند که مرتع برای خودم هست و خریدم در صورتی که زمین کشاورزی از خودم هست و حتی کانالی که آب از زیر زمینم عبور میکند عمومی هست و همه دامداران روستا از آن جا عبور میکنند ولی من حق رفت و آمد ندارم به قول طرف و جلوگیری در ساخت و ساز جا و مکان برای گوسفندانم در ملک شخصی در صورتی که خودش هم در ملک خودش که کنارم هست جا و مکان برای گاوهایش ساخته ولی برای من جلوگیری میکند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کاربر ‌محترم جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات اراضی می باشد