مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت چک

با سلام و احترام

من در سال 94 چکی به مبلغ یک‌ میلیون تومان دادم به کسی و پرداخت نشده ایشون چک رو برگشت زدن و در سال 95 بردن شورا در این‌مدت هیچ پیامی و ابلاغی برای من نیامده بعد سال 401 مجدد پیگیر شدند و باز هم برای من هیچ اطلاعی نیامده تا این که در برج 10 402 پیام اومد پرونده شماره فلان به اجرای احکام شورا حل اختلاف واصل شد چنانچه نیاز به حضور باشد ابلاغ خواهد شد

بعد من سامانه ابلاغی نگاه کردم هیچ ابلاغی نبود از طریق شماره پرونده زدم دیدم مراحل اقدام برای این چک بود بعد از یک‌ماه حساب من رو مسدود کردن که از سرشماره بانک پیام آمد و باز هم نه ابلاغی آمد و نه پیامی از شورا و...به طرف که چک رو دارد زنگ زدم گفت من تو رو ده میلیون محکوم کردم و باید پرداخت کنی

حالا سوالم این هست اولا چطوری هیچ پیام و ابلاغی نیامده

دوما بر چه اساس یک‌تومان شده ده تومان؟

سوما در حسابی که مسدود کردن 5 تومان هست چرا برداشت نکردند و در حکمی که برای من خواهان فرستاده نوشته مبلغ به حساب خواهان واریز شود آیا با این که موجودی دارد حساب طرف میتونه حکم جلب بگیرد یا خیر

حالا بفرمایید من چه کنم

بروم شورا اعتراض و واخواهی بدم

یا به طرف بگم 5 تومان رو برداره مابقی اقساطی بدم و...؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بدهکار نیستید قطعا رای غیابی هس واخواهی کنید.درمورد چک از تاریخ صدور چک خسارت تاخیرتادیه بهش تعلق میگیره

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید اول به شورا مراجعه کنید و ببینید اصلا پرونده ای علیه شما ثبت شده با اطلاعات کنونی اقدام نکنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام واخواهی کنید و حتما درسامانه ثنا و ابلاغ شما اومده
و اینکه چک مشمول خسارت تأخیر تأدیه از تاخیر صدور میشه
برداشت از حساب منوط به تقاضای خواهانه و ممکنه خواهان دراین خصوص اقدامی نکرده