مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بابت چک

بنده چند چک برگشتی داشتم و چک رو از آدمهایی که به آنها داده بودم گرفتم و پول آنها رو پرداخت کردم الان بعد از دو سال جلوی حساب‌های منو گرفتن بدون اینکه یه نفر از من شاکی باشه میگن باید اون چک هایی که از آنها گرفتین لاشه چک و به بانک تحویل بدین تمام چک ها تو جیب لباسم بود و شسته شد و دیگه قابل بردن به بانک نبود الان باید از همه رضایت نامه بگیرم که هر کدوم مال یه استان هست و یا اینکه قبول آمدن به دفترخانه رو نمیکنن آیا غیر از رضایت نامه راه دیگه ایی هم هست الان جلوی همه حساب های من گرفته هست نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لاشه چک را به بانک مسترد نمایید یا
به اندازه مبلغ چک ، وجه نقد در حساب خود بگذارید و مسدود شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر لاشه چک را ندارید می‌بایست دادخواست ابطال چک‌ها را بدهید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، باید معادل مبلغ چک ها در بانک مربوطه بلوکه نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید لاشه چک را به بانک مسترد نمایید یا
به اندازه مبلغ چک ، وجه نقد در حساب خود بگذارید و مسدود شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اندازه مبلغ چک ، وجه نقد در حساب خود بگذارید و یکسال مسدود کنید