مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب مستمری بازنشستگی

سلام ، یک چک به تاریخ 1 اسفند 92 ،دیروز برگشت خورده که چک شرکتی بوده و احتمالا یکی از دو نفر امضا کنندگان بنده بوده ام، الان کلیه حسابها از جمله حساب مربوط به مستمری بنده هم مسدود شده و حتی برای خرید نان دچار مشکل شده ام ، آیا ازاد سازی حساب مستمری امکان دارد ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت رفع مسدودی حساب یا باید وجه چک را پرداخت کنید یا رضایت دارنده چک را جلب نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حساب یارانه را می توانید اقدام نمایید
1/4حقوق قابل توقیف می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اعتراض نمایید