مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج

با سلام بنده به درخواست زوج میخواستم خانممو طلاق بدم گواهی عدم امکان سازش رو دیروز به دفتر خانه ازدواج تحویل دادم و اخطار به خانمم رفته و مهریه ایشان رو به سپرده دادگاه واریز کردم ولی خانمم هنوز مراجعه به دادگاه نکرده که مهریه خودشو از دادگاه بگیره سوال بنده این هست که اگ من منصرف بشم پول مهریه رو که فرستادم چطور میتوانم باز بگردانم؟

پاسخ ها :

عدم مراجعه زوجه جهت دریافت مهریه استرداد مهریه در صورت انصراف از طلاق زوج استرداد مهریه طلاق از طرف زوج مهریه طلاق