مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دادخواست

این پیام 7روزه برای من اومده و تو سامانه ثنام هیچ ابلاغیه برام نیومده
مفهوم این پیام چیه؟
دادخواست شماره .............. ارسالی از طريق سامانه خدمات قضائی به شعبه 114 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضايی شهيد باهنر تهران ارجاع و با شماره پرونده ............ و رمز شخصی ..... ثبت گرديد
؟؟؟؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

منتظر اس ام اس بعدی باشید

روند پرونده را از طریق سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص ملاحظه کنید