مشاوره حقوقی رایگان - پیامک حاوی دادخواست

دادخواست شماره .................. ارسالی از طريق سامانه خدمات قضائی به شعبه دادگاه عمومی حقوقی شهرستان سراوان ارجاع و با شماره پرونده .................. و رمز شخصی اومده برام چیه نگران شدم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام به دفاتر خدمات قضائی شهر خود با همراه داشتن کارت ملی مراجعه نماید ؛ شما را اهنکائی خواهند کرد موفق باشید